BLOG

Save the date: AGEhIV Webinar

Save the date!

Op woensdag 21 juni van 19:00 tot 20:00 organiseren wij een webinar voor de deelnemers van de AGEhIV cohort studie. In dit webinar gaan onderzoeker Marc van der Valk en deelnemer Cees Smit in gesprek met hoofdonderzoeker Peter Reiss en vooral ook heel graag met u over ons onderzoek en het thema “comorbiditeit en ouder worden met hiv”. Cees Smit zet zich al talloze jaren persoonlijk in voor dit thema en is o.a. medeauteur van  het boek ‘Ouder worden met hiv’.

Waarom was het belangrijk nu bijna 15 jaar geleden met dit onderzoek te beginnen, wat zijn de inzichten die het ons heeft gebracht en wat hopen wij er in de toekomst nog van te kunnen leren? Myrthe Verburgh, één van de studieartsen, zal bovendien speciaal stilstaan bij de mogelijkheden die de AGEhIV cohort studie ons bood om, toen wij in 2020 allen geconfronteerd werden met de COVID-19 pandemie, te leren over wat dit zou kunnen betekenen voor oudere mensen met hiv.

 

Deelnemers die hebben aangegeven updates via de mail te willen krijgen, zullen binnenkort een mail krijgen met verdere informatie over hoe zij de webinar kunnen bijwonen, dit kan ook anoniem. Mocht u geen updates via de mail krijgen en toch willen deelnemen, stuur dan een mail naar agehiv@amc.uva.nl. Mocht u niet kunnen deelnemen: een samenvatting van het webinar zal achteraf op de website worden gedeeld. 

Wij zien uit naar deze interactieve avond!

 

Vriendelijke groet, namens het gehele AGEhIV studieteam

 
GGD Amsterdam
HIV monitoring
Amsterdam UMC-AMC
AIGHD
 
Top